Hoppa till sidans innehåll

JUNIORTRÄNING OFÖRÄNDRAD

11 MAR 2018 19:21
  • Uppdaterad: 18 APR 2018 06:57

Tråningsgrupperna är oförändrade. Dvs alla ungdomar tränar på sina tider och i grupper som tidigare. Vi kommer göra mindre justeringar kring vissa elever för att täcka träningsbehovet. 

Tack för INPUT
Tränarsektionen tackar för all input från föräldrar och ungdomar. (Ni fyllde i blanketten väl). Vi har arbetat för att få till ett bättre schema för ungdomarna och bättre resursnyttjande av våra tränare, intenstivt efter det att vi fick in ca 63 st blanketter, vi saknade information från ca 14 st föräldrar. ( i mini och midgrupperna ). Vi hanterar dock det utan den informationen. Har ni frågor och vill prata med tränarrådet finns vi alltid i hallen på lördagar kl 10.00-11.00

Målbild:
Vi har idag 1 st chefstränare Alfredo Delgado och 8 st ideela tränare samt ca 80 st ungdomar i verksamheten som tränar 2-5 ggr i veckan.

Vi kommer gå ut med ett digitalt formulär där vi ber er fylla i hur mycket ni vill träna utomhus. På det sättet kan alla välja hur mycket ni kan och vill träna.

Vi känner oss trygga i att vi har rätt pedagokig på plats med Alfredo (FTK Eagle Tennis Technique ) och bra assisterande tränare på alla dagar i veckan. Vi kommer även förstärka med ytterligare extern timtränare.

Vi återkommer snart med länk till ett digitalt formulär där ni skall fylla i antal timmar och dagar och det aktuella schemat som vi har arbetet fram under den senaste veckan.

Vi kommer även att börja publicera vår pedagogik FTK Eagle Tennis Technique på hemsidan för ungdomar och föräldrar att själva läsa in sig på hur man ex slår en forehand. Det kommer vara en PP-presenation och videolänkar.
Öppenhet, syfte och tydlighet i allt vi gör är viktigt för oss inom Tränarsektionen och Styrelsen

Tennishälsningar /Styrelsen och tränarksektionen.

Skribent: Per Lundberg
Epost: This is a mailto link

 

Kontaktuppgifter

Öppettider för Tennishallen 09.00-19.00 vardagar.

Epost: kansli@falkopingstennis.se

 

Här följer du oss

Facebook

Instagram

 

Anmälan till tävling
        

Postadress:
Falköpings TK - Tennis
Odengatan 41
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0705636062
E-post: This is a mailto link

Se all info

 _______________________________

FTK - Årets Tennisklubb 2007

FTK - Årets Tennisklubb 2007

 

Ange alt-text här.

Tennisvillan på Tennisstadion

 

Benders

Marksten på Tennisstadion Tor

 

 

Lawnit Tennisbanor
Lawnit tennis - Sponsor of FTK

 

Rfsisu

FTK-Klubbens idrottsutbildare