Hoppa till sidans innehåll

Tränare i FTK

02 JUL 2017 18:34
Alfredo Dalgado (Argentina) har nu skrivet kontrakt med Falköpings Tennisklubb och kommer vara huvudansvarig för vår fortsatta kraftiga satsning på juniorverksamheten inom klubben.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2017 20:05

Alfredo Dalgado (Argentina) har nu skrivet kontrakt med Falköpings Tennisklubb och kommer vara huvudansvarig för vår fortsatta kraftiga satsning på juniorverksamheten inom klubben.

Per-Erik Granath har skrivet på för Helsingborg TK och gör sin sista arbetsdag den 13 augusti då vi tackar av honom. Perra har gjort ett fint jobb under 5 år, där nu Alfredo tar över stafettpinnen. Alfredo har en lång erfarenhet som tennistränare under 25 år i Spanien. 

Alfredo har bl.a. tränat Alexei Popyrin idag 17 år och hans bror från Österike under tre år. Alexei är rankad nummer 2 inom ITF idag. Den spanska tennisskolan och den svenska kan bli en unik kombination och möjlighet för våra juniorer att utvecklas mycket väl över tiden.

Peter Karlsson är även tränare till hösten tillsammans med ytterligare 8 st ideella tränare som är duktiga tennisspelare och ledare inom den nybildade Tränarsektionen.

Vi kommer göra en revidering av vår tennispedagogik till hösten med denna nya spännande inriktning. Mer samarbete och träning med vårt A-lag för våra äldre tävlingsjuniorer, där formerna inte är rilktigt klara ännu. Nya träningsmodeller, nya planer, nytt syfte med tennis som idrott, mål att skapa regions mästare, svenska mästare och så småningom collegespelare som kan få sin utbildning finansierat i USA. Även högre mål för de juniorer som vill ha detta. Det kommer finnas mer fokus på fys och  mental träning.

Anmäl ditt barn nu så att ni får plats i tennisskolan. 

Vi tränar våra ungdomar mellan 15.00-19.00 vardagar på fyra banor samt lördagar kl 11.00-12.00 ( dropin och prova på ) inomhus. 

Tennis för hela livet!
Världens tredje största idrott i antal utövare.

Föräldrar har förtur till våra vuxenkurser. Anmäl er även ni!


Epost: Adressen Gömd

 

Kontaktuppgifter

Öppettider för Tennishallen 09.00-19.00 vardagar.

Epost: kansli@falkopingstennis.se

 

Här följer du oss

Facebook

Instagram

 

Anmälan till tävling
        

Postadress:
Falköpings TK - Tennis
Odengatan 41
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0705636062
E-post: This is a mailto link

Se all info

 _______________________________

FTK - Årets Tennisklubb 2007

FTK - Årets Tennisklubb 2007

 

Ange alt-text här.

Tennisvillan på Tennisstadion

 

Benders

Marksten på Tennisstadion Tor

 

 

Lawnit Tennisbanor
Lawnit tennis - Sponsor of FTK

 

Rfsisu

FTK-Klubbens idrottsutbildare